Lokale trots, digitaal vindbaar

Alle horeca eenvoudig bereikbaar, of het nou voor eten bestellen is

Ons platform | Horeca

Villenova combineert alle digitale gemakken op één platform. De consument kan daarom zowel eten bestellen, dit afhalen of laten bezorgen maar ook een restaurant reserveren. De horeca ondernemer kan zelf aangeven en onderhouden wat deze wilt aanbieden.

Bestellen!

De ondernemer kan ervoor kiezen om de bestel- / afhaalmodule te selecteren. Op deze pagina is het mogelijk om, tot in detail, alle bijzonderheden van de bezorging in te stellen, zoals de bezorgkosten, het maximale aantal bestellingen per kwartier, aanbodscategorieën, enzovoorts. Kortom, alles waarmee iedere horeca ondernemer zijn bezorginstellingen kan vaststellen.

 
 

Aanbod

Via een overzichtelijk proces kan de ondernemer gemakkelijk de menukaart vastleggen. Bovendien kan per product worden aangegeven of dit ook online bestelbaar is, of dit op de menukaart moet staan en wat voor gerecht het is.

Reserveren

Van wanneer tot wanneer kan de lunch besteld worden? Wanneer start het diner? Hoeveel reserveringen kunnen er aangenomen worden? Welke dagen is de onderneming gesloten? Allemaal vragen die beantwoord kunnen worden in de reserveringsmodule zodat de consument weet dat een reservering ook gehonoreerd kan worden. 

 

Logo's

Elke ondernemer heeft zijn eigen pagina waarop de onderneming gepresenteerd kan worden met eigen banner, logo uploaden en wervende tekst.

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op.