Alle soorten en maten

Van makelaars tot schilders, van fysio’s tot autobedrijven; met ieder soort dienstverlener wordt rekening gehouden

Ons platform | Dienstverlening

Vermelding

Elke dienstverlener krijgt, net zoals bij de webshops en horeca, de mogelijkheid om een custom pagina te realiseren. Via deze pagina kan de consument alle contactgegevens vinden en via een formulier eenvoudig en snel contact leggen.

 
 

Makelaars

Voor makelaars is het nu al mogelijk om de portefeuille eenvoudig aan te bieden. Net als bij een webwinkel is het mogelijk deze portefeuille dagelijks te kopiëren van de eigen website. Het platform biedt deze panden vervolgens in detail aan, door alle genoemde eigenschappen automatisch over te nemen. Wordt een huis verkocht of wordt er iets nieuws aangeboden? Geen probleem! Dit wordt automatisch geüpdatet op ons platform. Geen dubbel werk dus.

Autodealers

Online surfen, lokaal kopen. Het gros van de consumenten prefereert die manier van aanschaf van een auto. Juist bij zo'n aanschaf zijn zaken als garantie en onderhoud natuurlijk belangrijk. Villenova maakt het eenvoudig mogelijk om alle lokale autodealers eenvoudig te verbinden.
De consument heeft zo een overzicht van alle auto’s in de buurt en kan vervolgens gemakkelijk een afspraak maken voor een eventuele bezichtiging. Dus wel brede keuze maar toch lokaal!

 
 

The sky is the limit

Villenova bestaat uit een innovatief en ondernemend team dat nooit stil staat. Momenteel wordt er gewerkt aan een module waarin consumenten online afspraken kunnen maken met dienstverleners. Verder komt er een recensiemogelijkheid alsmede een fotoboek waarmee betrokken dienstverleners met trots hun werk kunnen tonen.

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op.